K provozu těchto stránek využíváme souborů cookies pro zlepšení služeb. Prohlížením těchto stránek vyjadřujete s používáním cookies souhlas.

close
  • Česká pošta

Vyhledavač

Informace

Tabulky a návody

Výrobci

Gold Eagle Celoroční tablety do ostřikovače 25 ks pro až 100 litrů směsi Zobrazit větší

Gold Eagle Celoroční tablety do ostřikovače 25 ks pro až 100 litrů směsi

230395

Nové

Super koncentrát se speciálním složením. Zcela odstraňuje nečistotu ze skla do třpytivého lesku. Z každé tablety získáte až 4 litry výborného čističe skel. Ztrojnásobte čistící sílu. Bezpečný pro pryž i lak. Ekologicky šetrný a odbouratelný výrobek!

Více informací

skladem u dodavatele ( 6 dní )

450,00 Kč

Česká pošta
Česká pošta

Více informací

Instantní tablety do ostřikovače 25 ks pro až 100 litrů směsi.
 
Super koncentrát se speciálním složením. Zcela odstraňuje nečistotu z čelního skla do třpytivého lesku. Z každé tablety získáte až 4 litry výborného čističe skel. Ztrojnásobte čistící sílu. Bezpečný pro pryž i lak. Ekologicky šetrný a odbouratelný výrobek! Používáním tablet se nemusí vyrobit tisíce plastových lahví. 
LETNÍ OSTŘIKOVAČ: rozpusťte 1 tabletu ve 4 litrech čisté vody. Vyšší účinnost získáte silnějším roztokem tj. 1 tableta na 1-3 litry vody (dle potřeby a síly znečištění ). U nádržek na ostřikovač se sítkem buď vyndejte před vložením sítko, nebo tabletu předem rozdrťte a aplikujte do nádobky. 
ZIMNÍ OSTŘIKOVAČ: zimní směsi do ostřikovače jsou všeobecně špatnými čističi. V zimním období nepoužívejte tablety samostatně, ale přidávejte je jako vylepšení zakoupené nemrznoucí směsi do ostřikovače. Výrazné vylepšení čistícího účinku získáte přidáním 1 tablety na 1-4 litry směsi.
 
Tablety jsou netoxické a biologicky odbouratelné.