K provozu těchto stránek využíváme souborů cookies pro zlepšení služeb. Prohlížením těchto stránek vyjadřujete s používáním cookies souhlas.

close
  • Česká pošta

Vyhledavač

Informace

Tabulky a návody

Výrobci

Stěrač pružný HEYNER ALL SEASONS 380mm

1004252

Nové

Kvalitní ploché (FLAT) stěrače německé výroby HEYNER ALL SEASONS jsou vyrobeny nejmodernější technologií, náhrada za klasické (starší) stěrače.

Více informací

95 ks

Skladem

159,00 Kč

Česká pošta
Česká pošta

Parametry

Konsrukce stěrače:Plochý stěrač FLAT
Materiál stírací lišty:Grafit
Balení:1 ks + náhradní gumička
Uchycení stěrače:HÁK (HOOK)

Více informací

Kvalitní sterače německé výroby HEYNER ALL SEASONS jsou vyrobeny nejmodernější technologií, náhrada za klasické (starší). Tyto nové stěrače FLAT se, místo třmenového systému s kloubovými částmi, skládají s dvou pružných lišt rozdělující přítlak rovnoměrně po celé délce stěrače a díky pryžovému profilu s integrovaným spoilerem je zajištěn vysoký účinek stírání při vyšších rychlostech jízdy. Plochá konstrukce zlepšuje aerodynamiku stěrače a výrazně snižuje aerodynamický hluk.

Součástí balení je náhradní gumička a adaptér na ramínka stěračů typu hák.

Stěrače HEYNER mají dlouhou životnost, až 1,8 milionu stíracích pohybů a grafitová gumička je vyměnitelná (náhradní gumička je součástí balení).

Poznámka:
Nové provedení umožňuje použití i na vozidla s protiběžnými stěrači, protože inovovaný úchyt dovoluje montáž stěrače v obou směrech se všemi typy adaptérů.


Ostatní typy adaptérů jsou zvlášť a to CUBE, PIN, PINCH a BAYONET.