K provozu těchto stránek využíváme souborů cookies pro zlepšení služeb. Prohlížením těchto stránek vyjadřujete s používáním cookies souhlas.

close
  • Česká pošta

Vyhledavač

Informace

Tabulky a návody

Výrobci

Gold Eagle Celoroční tablety do ostřikovače blistr 5 ks pro až 20 litrů směsi Zobrazit větší

Gold Eagle Celoroční tablety do ostřikovače blistr 5 ks pro až 20 litrů směsi

230390

Nové

Super koncentrát se speciálním složením. Zcela odstraňuje nečistotu ze skla do třpytivého lesku. Z každé tablety získáte až 4 litry výborného čističe skel. Ztrojnásobte čistící sílu. Bezpečný pro pryž i lak. Ekologicky šetrný a odbouratelný výrobek!

Více informací

skladem u dodavatele ( 6 dní )

144,00 Kč

Česká pošta
Česká pošta

Více informací

Instantní tablety do ostřikovače 5 ks pro až 20 litrů směsi.
 
Super koncentrát se speciálním složením. Zcela odstraňuje nečistotu z čelního skla do třpytivého lesku. Z každé tablety získáte až 4 litry výborného čističe skel. Ztrojnásobte čistící sílu. Bezpečný pro pryž i lak. Ekologicky šetrný a odbouratelný výrobek! Používáním tablet se nemusí vyrobit tisíce plastových lahví. 
LETNÍ OSTŘIKOVAČ: rozpusťte 1 tabletu ve 4 litrech čisté vody. Vyšší účinnost získáte silnějším roztokem tj. 1 tableta na 1-3 litry vody (dle potřeby a síly znečištění ). U nádržek na ostřikovač se sítkem buď vyndejte před vložením sítko, nebo tabletu předem rozdrťte a aplikujte do nádobky. 
ZIMNÍ OSTŘIKOVAČ: zimní směsi do ostřikovače jsou všeobecně špatnými čističi. V zimním období nepoužívejte tablety samostatně, ale přidávejte je jako vylepšení zakoupené nemrznoucí směsi do ostřikovače. Výrazné vylepšení čistícího účinku získáte přidáním 1 tablety na 1-4 litry směsi.
 
Tablety jsou netoxické a biologicky odbouratelné.