K provozu těchto stránek využíváme souborů cookies pro zlepšení služeb. Prohlížením těchto stránek vyjadřujete s používáním cookies souhlas.

close
  • Česká pošta

Vyhledavač

Informace

Tabulky a návody

Výrobci

Stěrače FLAT Volkswagen Passat - Compass

10585

Nové

Sada dvou plochých stěračů FLAT:
Passat
[03/2005 ->] 

610+480mm (Cube)

Více informací

98 ks

Skladem

245,00 Kč

Česká pošta
Česká pošta

Parametry

Konsrukce stěrače:Plochý stěrač FLAT
Materiál stírací lišty:Grafit
Balení:sada 2ks (610+480mm)
Uchycení stěrače:CUBE (TOP LOCK)

Více informací

Sada dvou přesných plochých stěračů flat pro řidiče a spolujezdce. Délky stěračů a systém uchycení na raménko stěrače jsou přizpůsobeny vybranému vozidlu.

Plochý stěrač nové (bezkloubové) konstrukce. Vysoce kvalitní pružný člen stěrače který zajišťuje stejnoměrný tlak grafitového břitu v celé jeho délce pro důkladné a rovnoměrné stírání bez rozmazávání nečistot a vytváření pruhů. Nové stěrače flat díky integrovanému spoileru mají vyskou účinost při vyšších rychlostech jízdy. Tato kostrukce zlepšuje aerodynamiku a podstatně snižuje aerodynamický hluk. Moderní flat stěrače jsou často používány jako cenově dostupný optický tuning automobilů.

Tento typ plochého stěrače umožňuje výměnu gumičky.

Výrobci vozidel používají pro jeden model více typů stěračů (uchycení i délky), proto doporučujeme fyzicky zkontrolovat zda se skutečně původní stěrače shodují se stěrači z Vaší objednávky! (uchycení viz. obrázek nahoře, délka v textu)